Vem fan läser det här?

Jag har nog börjat på 10 inlägg sedan jag skrev det förra men det blir sällan att jag hinner skriva klart och när jag väl får tid igen så suddar jag alltid det jag har skrivit.
 
Jag har så mycket jag vill skriva om men jag lyckas sällan få till det längre. Antingen får jag lägga ner bloggen eller så får ni hjälpa mig, vad vill ni läsa om? Inte för att jag egentligen skriver för er, jag skriver mest för att skriva av mig. Men det vore intressant att veta om någon läser?

Onsdag

Onsdag.
 
Dagarna rasar på, fullt ös med Aksel och Alicia och jennie dom pendlar fram och tillbaks till skolan i Vännäs. Jag trodde att tjejerna skulle behöva mer träning med mig innan dom började åka själva men efter en dag så ville dom testa själva och nu fixar dom det hur bra som helst.
 
Själv så blir jag bättre och bättre och piggare, det är mest lite minnes- och koncentrationsproblem som hänger kvar. Jag väntar på kallelse till ett test för att kolla vilka kongnetiva problem som kvarstår efter min kollaps som senare visade sig vara utmattningssyndrom.
 
Nya livet i Umeå har börjat bra, saknar inte Vännäs alls!
 
Jag vill ändå avsluta med att be alla som röstade på mig till kommunfullmäktige i Vännäs om ursäkt, det blev inte alls som det var tänkt, lång sjukskrivning och sen flytt till Umeå. Men jag kommer alltid att vara er tacksamma för ert stöd!
 
 

Liknande inlägg